ОСУ “Ацо Русковски” ја имаше честа да ја отвори Europe House и дебатата со Самуел Жбогар и другите амбасадори 🇪🇺

Исто така при отварањето ја имавме честа “клучот“ да биде предаден на ученичката од Ацо Русковски – Марија Сирачевска од страна на евроамбасадорот Самуел Жбогар

 

Улениците активно учествиваа во дебатата во која се дискусираше за моменталната состојба на Европската Унија,  како и за напредокот на нашата држава во влезот во ЕУ.

 

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *