Честитки до најдобрите ученици од ОСУ “Ацо Русковски” – Берово генерација 2016/2020

„Ацо Русковски“ сте Вие, ние, сите заедно. Важни сте ни сите Вие и сите кои се дел од вашиот живот. Што и да правиш тоа влијае врз луѓето околу тебе, без разлика дали ти тоа го забележуваш или не. Сите Вие оставивте силен печат за училиштето и за нашите градови – Берово и Пехчево, кои […]