Замокот бил изграден во 1867 година и најпрвин бил луксузен дом на Маргарет и Хенри Мичел. Во 1920 год. луксузниот дом станал манастир и училиште за довојчиња. Прекрасната глетка воодушевува на прв поглед и нуди можност за многу истражување, учење на историја богата со духовност, романса и релаксирање.

 

Фото-галерија:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *