Ацо Русковски
Заврши сметки: Средства на буџетските корисници добиени по основ на донации /3 Средства на буџетските корисници добиени по основ на донации /4 Средства на буџетските корисници добиени по основ...
Младинската канцеларија и текстилно-кожарската струка при ОСУ ,,Ацо Русковски ” – Берово, денеска стоплија неколку мали срца во групниот дом. Новата година и новогодишните празници се за дарување, хуманост,...
  • декември 2, 2023

ХИВ И СИДА

Никој од нас не треба да биде причина за некој да се почувствува совладан и срушен пред нозете на било која болест или состојба. Не треба да бидеме причина...
Во периодот од 10-12 ноември,во ОСУ,,Ацо Русковски”Берово, се одржа традиционалната меѓународна изложба за иновации,пронајдоци и патенти,нови технологии и производи,истражувачки проекти и младинско истражувачко и иновативно творештво, 44-МАКИНОВА и 21-ЕКОНОВА...
16 октомври – Светски ден на храната 16 години без Тоше Проески – музичка ѕвезда, која никогаш нема да згасне Денес во нашето училиште беше изразена почит кон храната...
  • октомври 5, 2023

Патронен празник

На 29 септември 2023 година го одбележавме патрониот празник на ОСУ”Ацо Русковски”-Берово, а воедно и јубилејот 70 години средно образование во Малешевијата. Денот беше посветен на сеќавања, дружби, промоција...
  • октомври 5, 2023

Есенски крос

Денес, пред одбележувањето на Денот на независноста на Република Северна Македонија, учениците и вработените од ОСУ,, Ацо Русковски” – Берово и дисперзираните паралелки од Пехчево реализираа еднодневна екскурзија(есенски крос)....