Ацо Русковски

Денес, пред одбележувањето на Денот на независноста на Република Северна Македонија, учениците и вработените од ОСУ,, Ацо Русковски” – Берово и дисперзираните паралелки од Пехчево реализираа еднодневна екскурзија(есенски крос). Убав продолжен викенд на сите ученици и вработени.

Види повеќе Активности

  • Датум 07/09/2023 - 07/09/2023
  • Време 08:00 - 00:00
  • Место Берово