Ацо Русковски
На 29 септември 2023 година го одбележавме патрониот празник на ОСУ”Ацо Русковски”-Берово, а воедно и јубилејот 70 години средно образование во Малешевијата. Денот беше посветен на сеќавања, дружби, промоција на химната на нашиот патрон и преубав настап на нашите креативни ученици. Честит празник и да ни се множат успешните години.
70 години спомени
70 години спој на генерации

70 години мисија на знаење, квалитет и оригиналност

Види повеќе Активности

  • Датум 29/09/2023 - 29/09/2023
  • Време 10:30 - 13:00
  • Место Берово