Ацо Русковски
Младинската канцеларија и текстилно-кожарската струка при ОСУ ,,Ацо Русковски ” – Берово, денеска стоплија неколку мали срца во групниот дом. Новата година и новогодишните празници се за дарување, хуманост, почит, љубов, среќа…. Златните дечиња не испратија со топли прегратки и желби за многу здравје,среќа и успех во Новата 2024 година

Види повеќе Активности

 

  • Датум 25/12/2023 - 25/12/2023
  • Време 13:00 - 14:00
  • Место Берово